Utstillere

Brikkelauget er KLOSS22 sin samarbeidspartner og står for planlegging og gjennomføring av årets utstillinger. Det vil være forskjellige kategorier og layouts som blir planlagt i ukene fremover. Mye av dette vil foregå på Brikkelauget sin hjemmeside og Discord, men vi vil også holde dere som ikke er medlem i Brikkelauget informert her på vår side. Påmelding av bygg starter 1. juli 2022 og er åpen frem til 21. oktober 2022.

Vi ønsker LEGO entusiaster fra inn- og utland velkommen til KLOSS22!

På KLOSS22 kan vi leke med LEGO på hele 5000m2. Hva som skal stilles ut er opp til dere utstillere og Brikkelauget. Men vi har allerede noen planer og tanker over hva som hadde vært morsomt å få til.

Vi ønsker å lage flere store layouts på KLOSS22. Vi setter av plass, og Brikkelauget kommer med en plan.
Ja, og GBC! Dette må jo med. Hvor mange klarer vi?

Ønsker du ytterligere informasjon eller om det er noe du lurer på ta kontakt med oss på brikkesjef@kloss22.no

Hvem kan delta?

KLOSS22 ønsker alle LEGO entusiaster velkommen! KLOSS22 er en arena for AFOLs (Adult Fans of LEGO) - enten du bygger MOCs eller sett, om du samler LEGO eller hva som helst ønsker vi ditt bidrag på KLOSS22.

Nøl ikke med å stille med egne bygg uansett hva det måtte være. Kort sagt vil vi ha utstillinger av alt som kan lages av LEGO!

Hva skal KLOSS være for våre utstillere?

KLOSS22 handler først og fremst om LEGO!

Vi ønsker å lage en sosial happening med LEGO i fokus. Vi ønsker å være et samlingspunkt, en lekeplass, en opplevelse for LEGOentusiaster i alle aldre, der både mangfold, kreativitet og LEGOekspertise kommer til uttrykk.

Vi vil legge til rette for å sikre en så god opplevelse som mulig for alle. Som i fjor stiller vi med riggemat og lunsj for våre utstillere, det er fri parkering rett utenfor - og info om festmiddag kommer!

Som utstiller håper vi også du vil bidra med enkle praktiske gjøremål under arrangementet - "ta i et tak" der trengs underveis, hjelpe oss med å holde et lite øye med utstillingene og bidra til at alt ser bra ut.

Påmelding

Påmeldingen er nå avsluttet.

Her kan du melde på ditt bidrag til utstillingen - fyll ut skjemaet og send inn! Dersom du ønsker å delta med flere bygg/utstillinger sender du én påmelding pr. bidrag.

PS. Er du medlem av Brikkelauget? Oppgi gjerne nick'et ditt ved påmelding!